smink tips...

2009-09-10, 13:30:15 / Kategori: Allmänt


Max Factor False Lash Effect Mascara
Varför använda lösögonfransar när du kan få en lösögonfrans effekt med dina egna fransar? Nya False Lash Effect Mascara dubblerar din frans storlek med känslan av lösögonfransar men utan krånglet. Det är en måste-ha-produkt för alla make up artister och för dig. Hemligheten är i den frans lyftande kombinationen av Max Factors största borste någonsin kombinerad med patenterad Liquid LashTM teknologi. Med varje volymgivande lager sveper den stora borsten från roten till spetsen och ger dina fransar tjockhet och uppseende väckande resultat. Resultatet ger 100% effekt. 100% du.


Rätt rouge får dig att se strålande ut men slår färgen
en aning fel kan det bli katastrof.
Lär dig hitta nyansen som får din hy att se underbart ut..



Färgtestet
För att hitta den mest smickrande nyansen för din hy ska du börja med att nypa dig själv i kinderna och sedan försöka matcha färgen med den nyans du får. Ett annat beprövat knep är om du har ett läppstift i en perfekt neutral färg - då ska du gå ett halvt steg mörkare i rouget. Om du har acne eller lätt får röda utslag är det dock bäst att hålla sig till en brunare färgskala så att rouget inte ger det röda i ansiktet mer uppmärksamhet. Oavsett vilken färg du hamnar på ska du veta att ett skimrande rouge nästan aldrig ser naturligt ut i dagsljus.

Créme eller inte créme?
Om du känner dig lite ovan eller klumpig är det bra att börja om från början och träna in en ny teknik med crèmerouge. Det är lättare att blanda ut på huden så att resultatet blir skirt. Undantaget från den här regeln är så klart om du använder dig av en puderfoundation. Var konsekvent med makeuptexturerna så får du alltid jämnast möjiga resultat.

Testa en ny borste
Många tror att en traditionell "rougeborste" - så stor som möjligt - är det enda som kan sätta en bra mängd rouge på kinden. Men det kan vara enklare att använda sig av en så kallad "fan brush", där borsten är tunn och ser ut som en solfjäder. Den tunna borsten blandar ut färgen mer sömlöst än stora, tjocka borstar gör.

Placera rouge rätt
Le brett mot spegeln - de punkter på kinden som putar ut mest när du ler är den absolut bästa platsen för ett rouge.  Men sätt inte stor-klutten rouge mitt under ögonen, spana efter området strax utanför kindens tjockaste punkt. Om färgen hamnar för nära näsan eller tinningarna kommer det automatiskt att se ut som att du har alldeles för mycket rouge på dig.

Mycket vill ha mindre
Ju mer makeup du har i ansiktet, desto mindre rouge behöver du. Omvänt gäller även att om du applicerar rouge på en naken kind behöver du använda mer för att få en effekt, annars suger huden upp rougen till oigenkännlighet.


Det bästa rouget jag vet kommer faktiskt från Hm och är prisvärt som bara den.
Jag har för mig att det kostar runt femtio lappen.




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?